Ανακοίνωση
Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής στις εξετάσεις των υποτροφιών ΑΡΙΣΤΕΥΩ & ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΜΑΙ 2019-20, έχει λήξει από τις 14/6/2019.
Οι εξετάσεις έγιναν στις 21/6/2019, ώρα 10:00.

Οι υποτροφίες για το επόμενο σχολικό έτος, θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2020.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία οποιουδήποτε παραρτήματος.

     Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, με τη συμπλήρωση 57 χρόνων λειτουργίας, προκηρύσσουν διαγωνισμό για τη χορήγηση των υποτροφιών σπουδών «Αριστεύω & Επιβραβεύομαι» σε μαθητές που θα φοιτήσουν στη Β’ τάξη Γενικού Λυκείου το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
     Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις  21 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη.
     Όσοι/ες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα υποτροφιών, τα εξεταζόμενα μαθήματα και την ύλη, πιέστε εδώ

..... (*) Υποχρεωτικά Πεδία
Επώνυμο Μαθητή (*)
Όνομα Μαθητή (*)
Σταθερό Τηλέφωνο (*)
Κινητό Τηλέφωνο Μαθητή (*)
Ονομα Πατέρα (*)
Όνομα Μητέρας (*)
Κινητό Τηλ. Πατέρα (*)
Κινητό Τηλ. Μητέρας (*)
Ομάδα Προσανατολισμού (*)
Στο πλαίσιο των εξετάσεων για τις υποτροφίες, οι υποψήφιοι μπορούν να αιτηθούν (checkbox που ακολουθεί) τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα δωρεάν προετοιμασίας στα εξεταζόμενα μαθήματα.  Η φοίτηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Φροντιστηρίων Μπαχαράκη, μετά τη λήξη του σχολικού έτους και στο διάστημα από 3 μέχρι και 20 Ιουνίου 2019.
Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα συμβάλλει τόσο στην εξοικείωση των μαθητών με την εξεταστική δοκιμασία του διαγωνισμού των υποτροφιών, όσο και στην προετοιμασία τους για τις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Επιθυμώ να μετέχω στα μαθήματα δωρεάν προετοιμασίας για τις εξετάσεις υποτροφιών